BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,10
ALTIN 2.470,60
HABER /  DÜNYA

Bir bunu yapmamıştı

Bisiklete bindi düştü, şemsiye kullandı ters döndü, cips yedi boğulacaktı. Şimdi orkestra yönetti.

Abone ol

ABD Başkanı George Bush şimdi de orkestra yönetti. Beyaz Saray'da, 'Bayaz Saray muhabirleri' için düzenlenen gecede Başkan Bush dayanamadı, orkestrayı yönetti. Başarılı oldu mu bilinmez ama davetliler, Bush'un yönettiği parça bitince çok alkışladı.

'Dünyayı yöneten adam' olarak da anılan Bush, daha önce de pek çok şey denedi. Mesela bisiklete bindi, düştü. 'Bundan kimse düşmez' denilen 'ginger' adlı aracı kullandı, ondan da düşmeyi başardı. Yatarak cips yemeyi denedi az kalsın boğulacaktı. Hele bir de şemsiye olayı var ki evlere şenlik. Rüzgardan ters dönen şemsiyesini düzeltemedi, öyle tutmaya devam etti.

BUSH DALGA GEÇTİ

Ancak dün gece yaptığı denemeyi tamamlamayı başardığı belirtildi.

Bu arada Bush, Beyaz Saray Muhabirleri Derneği'nin geleneksel akşam yemeğinde haleflerini de epeyi alaya aldı.

Haleflerini yemekte görmediğine şaşırdığını ifade eden Bush, Cumhuriyetçi başkan aday adayı senatör John McCain için "Senatör McCain burada değil. Muhtemelen benden biraz uzak durmak istiyor olabilir" dedi.

SKANDALLARA ATIFTA BULUNDU

Demokrat aday adaylarının kampanyalarındaki skandallara da atıfta bulunan Bush, Hillary Clinton ve Barack Obama'nın geceye katılamamalarını şu şekilde açıkladı:

"Hillary Clinton pusu ateşi nedeniyle gelemedi ve Senatör Obama'da kilisede."

YANLIŞ HATIRLAMIŞ

Clinton seçim kampanyası sırasında, Bill Clinton'un başkanlığı döneminde Bosna'ya pusu ateşi altında indiklerini söylemiş, ancak Clinton, bu sözlerinin aksini gösteren görüntüler ve açıklamalardan sonra "çok gezdiği için" yanlış hatırlamış olabileceği açıklamasında bulunmuştu.

Obama'nın Chicago'da gittiği kilisenin rahibi, yakın zamanda ayinlerinde Amerika ile olumsuz yorumları nedeniyle eleştirilmişti.