BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.472,06
HABER /  GÜNCEL

Can çekişen kadını ölü sandılar

Kendini aldatan eşini tarlada boğarak,eşinin sevgilisinide tabancayla öldürdü.

Abone ol

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde oturan Özkan Namık Şen (28), önceki akşam kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Yeşim Şen'i (25) tarlada boğarak, ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Özkan Ata'yı da (36) da tabancayla öldürdü. Olay yerine giden savcı ve doktorun Şen'de yaşam belirtisi tespit ettikleri ve hastaneye götürülürken öldüğü öne sürüldü.

Eski Ferizli Belediye Başkanı Fehmi Ata'ya ait akaryakıt istasyonuna gelen Şen, üzerindeki tabancayı çekip aynı zamanda işyerinin sabinin yeğeni olan Özkan Ata'ya kurşun yağdırdı. Ata başından ve göğsünden dört kurşunla ağır yaralandı. Ata'yı hastaneye götüren ilk ambulansın lastiği patlayınca, çağrılan ikinci ambulansla Toyota-Sa Hastanesi'ne yetiştirildi, ancak kurtarılamadı.

POLİSE TESLİM OLDU

Ata'yı öldürdüğü tabancayla polise teslim olan Şen, eşini de Söğütlü Yolu Organize Sanayi Bölgesi yakınındaki tarlada boğarak öldürdüğünü söyledi.

Şen'in ifadesi üzerine tarlaya giden polis ve jandarma Şen'i yerde hareketsiz buldu. Cinayet kanıtı arayan ve fotoğraf çeken olay yeri inceleme ekibindeki görevliler, cesedin kaldırılması için savcı ve adli tabibin gelmesini beklemeye başladı. Saat 21.30 sıralarında tarlaya gelen savcı Abdullah Kıvrak ve adli tabip Gülber Dayanıklı, inceleme yaptı.

ADLİ TABİP YAŞAM BELİRTİSİ SAPTADI

İddiaya göre adli tabip ve 112 Acil Servis ekibi cesedin hala sıcak olduğunu fark etti ve yaşam belirtisi saptadı. Yaşadığı ileri sürülen Şen hemen ambulansa alınırken, diğer yandan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bilgi verilerek Yoğun Bakım Servisi'nde hazırlık yapılması istendi. Ancak 22.30 sıralarında hastaneye ulaştırılan Şen'in öldüğü anlaşıldı.

YAŞIYOR OLABİLİR İHTİMALİ

Sakarya İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, Şen'in olaydan 3.5 saat sonra yaşadığı iddialarını yalanladı. Bektaş, "Sağlık ekibimiz, olay yerine çağırılıyor. Müdahale yapılıyor. Vakanın ölü olduğu tespit ediliyor. Ancak, otopside vücudun soğumaması ve hala sıcak olduğunun belirlenmesi üzerine ‘yaşıyor olabilir' ihtimali doğuyor. Kalp masajı yapınca EKG'de oynama oluyor. Vatandaşlar yaşıyor sanmış. Tıbben ölü. Gözbebekleri genişlemiş. Sosyal olarak ortamda bir tepki olmasın diye hastaneye kaldırılmasına karar verildi. Acil Servis'e eks giriyor” dedi.