BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye muhtarlık binalarını yeniliyor

Yaz aylarında yoğun bir çalışma programı sürdüren Çankaya Belediyesi, muhtarlık binalarını yeniliyor.

Abone ol

Yenileme çalışmasını ilk olarak Mebusevleri Mahallesi Muhtarlığında başlatan Belediye, çalışmalarını Aşağı Öveçler, İncesu, Fakülteler, Mustafa Kemal ve Oran Mahalleleri muhtarlık binalarında sürdürüyor.

Mahalle muhtarlıklarının, yerel yönetimde önemli bir yeri olduğu ve muhtarlarla belediye arasındaki sürekli iletişim sayesinde halka hizmetin daha hızlı ulaşmasını sağladığı düşüncesiyle önce Muhtarlık İletişim Merkezi kuran ve daha sonra bu birimi müdürlük olarak faaliyete geçiren Çankaya Belediyesi, muhtarlık binalarını da yeniliyor.

screen-shot-2015-08-17-at-12.46.55-pm.png
30 MUHTARLIK YENİDEN YAPILACAK

Konfor ve görünüm olarak yeni bir yapıya kavuşturulacak muhtarlık binalarının ilki Mebusevler Mahallesinde yapıldı. Belediye ekipleri, şu an için beş mahalle muhtarlığında sürdürdüğü yenileme çalışmalarını yıl sonuna kadar toplamda 30 muhtarlık binasında tamamlamış olacak.

Aşağı Öveçler, İncesu, Fakülteler, Mustafa Kemal ve Oran Mahalleleri muhtarlık binalarında süren çalışmalar, bakım onarım şeklinde değil yeniden inşa şeklinde yürütülüyor. Yalıtımlı özel malzemeden inşa edilen muhtarlık binaları, çalışmaların ardından çalışma ofisi, mutfağı, lavabosu ve dış cephesiyle yeni bir görünüm kazanarak mahalle halkına hizmet verecek.