BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Belediye başkanından engelliye sert tokat!

Dünya Engelliler Günü'nde, CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'den büyük ayıp. Belediye başkanı engelli vatandaşa tokat attı.

Abone ol

Belediye tarafından düzenlenen etkinlikte sunuculuk yapan görme engelli vatandaşın arkasına geçerek ensesine tokat atan başkan adeta alay etti.

Görme engelli vatandaşın şaşırıp arkasına döndüğü sırasında bir de yüzüne tokat atan başkan engelliler gününde büyük bir rezalete imza attı.

Akşam'dan Seda Kılıç'ın haberine göre, Kartal Belediyesi'nin yeni hizmet binasında gerçekleştirilen 'Dünya Engelliler Günü Şenliği'ne onlarca engelli ve ailesi katıldı. Başkan Altınok Öz'ün kürsüde konuşma yapan görme engelli bir kişiye yaptığı el şakaları şok etkisi yarattı. Engelli vatandaşın "Sevgili mahalle muhtarlarımız da burada. Sefa getirdiniz muhtarlarımız" dediği sırada Başkan Öz kürsünün arkasına geçip etrafındakilere 'susun' işareti yaptı.

tokat.20141204144030.jpg

Ardından görme engelli vatandaşın ensesine bir tokat atan başkanın davranışı salondakileri ve engelli vatandaşı şaşkına çevirdi. Bu darbe üzerine konuşmacı engelli etrafında dönerek tokatın nereden geldiğini anlamaya çalıştı. Kürsüye sırtını dönen görme engelli vatandaş yanındaki bir kadının elini tutuyor.

Başkan Öz, bununla da yetinmeyerek görevli kadına eliyle 'sus' işareti yaparak bu kez engelli vatandaşın yüzüne bir tokat patlatıyor.  Sonrada hiçbir şey olmamış gibi engelli vatandaş ile öpüşerek kürsüyü terk ediyor.