BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.442,22
HABER /  GÜNCEL

Belçika son anda

2014 Dünya Kupası H Grubu’nda Belçika ile Cezayir karşı karşıya geldi. Mücadeleden Belçika 2-1’lik skorla garip ayrıldı. <br/>Estadio Mineir...

Abone ol

2014 Dünya Kupası H Grubu’nda Belçika ile Cezayir karşı karşıya geldi. Mücadeleden Belçika 2-1’lik skorla garip ayrıldı.
Estadio Mineirao Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Cezayir daha etkili başladı. 24. dakikada sol kanattan Ghoulam’ın ceza sahasına ortasına hareketlenen Feghouli, Jan Vertonghen tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. 25. dakikada atışı kullanan Sofiane Feghouli’nin vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. (0-1) 39. dakikada Belçika ceza sahasına yakın bir noktadan serbest vuruş kazandı. Vertanghen’in şutunda top farklı şekilde auta gitti. İlk yarı Cezayir’in 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Belçika daha etkili bir oyun ortaya koydu. 70. dakikada sol kanattan Bruyne’nin ortasında ceza sahasında topa iyi yükselen Fellaini kafayla topu filelere gönderdi. (1-1). 80. dakikada Hazard’ın pasında ceza sahasına giren Mertens’in sert vuruşunda top filelerle buluştu. (2-1). İlerleyen dakikalarda iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca, Belçika üç puanın sahibi oldu.
(İHA)