BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.437,65
HABER /  MEDYA

Bekir Coşkun'dan çok sert 'Berat Albayrak' yazısı

Bekir Coşkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın bakan olacağı yönündeki iddia üzerine çirkin ifadelerin yer aldığı bir yazı kaleme aldı.

Abone ol

Ankara kulislerinde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak'ın Maliye Bakanı olacağı yönündeki iddiaları ele alan Sözcü yazarı Bekir Coşkun, hem Albayrak’ı hem de AK Parti'ye oy veren seçmeni yerden yere vurdu.

Sözcü'deki köşesinde yer verdiği 'Damat' başlıklı bugünkü yazısında, 1 Kasım seçimlerinde İstanbul'dan milletvekili seçilen Albayrak'ı 'Damat' sıfatıyla ironik bir şekilde kodlayan Coşkun, Albayrak için 'Sultan'ın çömezi' yakıştırması yaptı.

"SULTAN'IN ÇÖMEZİ GİBİ..."

Albayrak'ın G-20 görüşmelerinde protokolde bulunmasını 'devlet ciddiyetinden uzak' diyerek eleştiren Coşkun, AK Parti'ye oy veren seçmene ise şöyle seslendi:

"Şimdi damat da maliye bakanı oluyor diyorlar inşallah. Milletvekili yemini bile etmeden, devlet ciddiyetinden uzak, sultanın çömezi gibi G-20 görüşmelerinde protokolde yerini aldı. Bence uygundur. Bu millete yakışan da budur. Şimdi bekliyorsun ki aylık gelirin 95 lira mı, 100 lira mı artacak. Oy vermeyenler için içim yanıyor ama... Oy verdiysen beter ol"

OBAMA İLE GÖRÜŞMEYE ALBAYRAK DA KATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Antalya’da gerçekleşen G-20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmesine damadı olan AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak’ı da almıştı.

ALBAYRAK EKONOMİNİN BAŞINA MI GELECEK?

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den İstanbul Milletvekili seçilen Albayrak, yeni Bakanlar Kurulu’nda ekonominin emanet edileceği isim olarak anılıyor.