BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.411,67
HABER /  GÜNCEL

Bekaretini satışa çıkardı ama para etmedi!

Kolej parasını karşılamak için bekaretini internet üzerinden açık artırmayla satışa çıkaran kız umduğunu bulamadı.

Abone ol

Kolej parasını karşılamak için bekaretini internet üzerinden açık artırmayla satışa çıkaran ve büyük tartışma yaratan Romanyalı Alina Percea hedefine ulaşamadı. Açık artırma dün gece sona ererken, fiyat teklifi 10 bin poundda kaldı.

Almanya'da kolejde okuyan Alina okul masraflarını karşılamak için bekareti karşılığında 50 bin pound istiyordu. Alina'nın eski bir öğretmeninin, genç kızın bakire olmadığını öne sürmesi üzerine açık artırmaya ilgi azalmış, teklif fiyatı da düşmüştü. Ancak Alina'nın doktor raporu alarak bakire olduğunu ispatlaması üzerine yeniden fiyat teklifleri gelmeye başladı.
Lakin, kapanış fiyatı, Alina'yı memnun etmedi.

Genç kız, "İlk cinsel ilişkimin özel olmasını istiyorum, su yüzden de acele olmasını istemem. En cömert olduğunu ispatlayan adam bütün bir haftasonu benimle geçirebilir. Ama eğer seyahat edersek ve bir otelde kalırsak, tüm masrafları karşılaması gerek" diyordu. Alina'nın teklifi kabul edip etmediği ise 'talihli' kişiye henüz bildirilmedi. Daha önce de 21 yaşındaki Amerikalı bir genç kız yüksek lisans parası için bekaretini satışa çıkarmış ve çok konuşulmuştu.