BIST 10.190
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.381,16
HABER /  MAGAZİN

Behlül ve Bihteri kim basacak?

İzlenme rekorları kıran dizinin finalinde Behlül ve Bihter'in aşkını ilk olarak kim farkedecek? İşte bu sorunun cevabı;

Abone ol

Dizinin iki genç yıldızı, senaryo gereği çılgınca sevişti, Türkiye onlara kitlendi. Peki bu aşkı dizide ilk olarak kim fark edecek? Dizi yapımcılarının sır gibi sakladığı bu sorunun cevabı için tam beş ayrı final hazırlanmış. 

Kim ne derse desin, bu sezonun en başarılı dizisi Aşk-ı Memnu'ydu. Aşk-ı Memnu, kolay kolay kimselerin kafa tutmaya cesaret edemediği Kurtlar Vadisi Pusu'ya karşı koydu. Her hafta seyirci sayılarını biraz daha yükselttiler.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

Altı sezondur Kurtlar'ın krallığında geçen perşembe akşamlarında, ekrana müthiş ve seyirci açısından da izlemesi çok keyifli bir rekabet-renk-seçenek getirdiler. Daha çok erkek seyircinin izlediği Kurtlar'ın karşına, harika bir kadın dizisiyle dikildiler. Aşk, hırs, nefret, entrika derken, sezonu da muazzam bir sevişme-final sahnesiyle bitirdiler.

O beş dakikalık sevişme sahnesi için saatlerce çalışmışlar. İki genç oyuncu Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ daha rahat oynayabilsin diye, bütün seti boşaltmışlar. Kulağıma gelen dedikodular, Kıvanç Tatlıtuğ'un sevişme sahnelerinde daha rahat olduğunu söylüyordu. Aşk-ı Memnu'nun kulisinden sızan bilgiler, Beren Saat'in sevişme sahnelerinde, partnerine göre tutuk olduğunu dile getiriyordu. Sonuçta öyle ya da böyle sezona damgalarını vurmayı başardılar. Bütün ekip olarak, yepyeni bir ekran markasına imza attılar. Tebrik etmek lazım, ediyorum...

AYRINTILAR VE HABERİN
VİDEOSU AYRINTILARDA...

[PAGE]

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Şimdi dönelim önümüzdeki sezonda olacaklara. Aşk-ı Memnu ekibi, yeni sezon için tam beş ayrı final hazırlamış. Buna göre Behlül ile Bihter'i ya Matmazel Deniz, ya Beşir, ya kötülükler kraliçesi Firdevs, ya evin küçük kızı Nihal ya da Adnan Bey basacakmış. Hangisini seçeceklerini, oyuncularından bile saklıyorlarmış. Ama size bir tüyo... Adnan, çifte kumruları şimdilik göremeyecek.

Adnan'ın bu aşkı fark etmesi, en iyi ihtimalle birkaç ay sonra gerçekleşecek. Kim bilir belki bu arada, yaz sezonunda dizinin kadrosu değişir... Kim bilir belki bazı oyuncular gider. Yerlerine yenileri gelir... Bunu görmek için hep birlikte eylül ayını bekleyeceğiz. Şimdiden belli oldu, yeni sezonda da Aşk-ı Memnu'yu yakından takip etmeye devam edeceğiz.



AYRINTILAR VE HABERİN
VİDEOSU AYRINTILARDA...

[PAGE]

Önümüzdeki sezonda, ekranda Binbir Gece, Annem ve Asi olmayacak. Yani diziler liginin lideri Kanal D, birinciliğini koruyabilmek için yeni sezonun üç gecesine, en az üç tane yeni ve çok iddialı dizi bulmak durumunda kalacak. Elbette rakipleri de boş durmayacak ve bu boşluğu doldurmak için ellerinden geleni yapacak. Toplamda kanallar arasındaki dizi rekabeti yine seyirciye yarayacak. Çünkü tek lüksleri evde dizi keyfi yapmak olan milyonlar için, ekrandaki seçenek sayısı artacak.

Her gece kanallarda dönen birbirinden iddialı yapımlar arasından birini tercih edeceğiz. Televizyonlar arasındaki reyting yarışının keyfini, evlerimizde ekran karşısında bizler süreceğiz. İşte bu yüzden, şimdiden rekabet artsın ve iyi olan kazansın diyorum. Sonuçta ben de her gece evde oturup evde televizyon izliyor, dizi seyrediyorum. Hepinize iyi haftalar..

Habertürk- Mehmet Güler

İşte yine cevaplanması bekleyen onlarca soruyla veda eden dizinin son bölümünden bazı bölümler;