BIST 10.519
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,39
HABER /  POLİTİKA

Fırsat bulsalar işini bitirecekler!

Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast ihbarı mı alındı? AK Parti Zonguldak milletvekili öyle sözler söyledi ki..

Abone ol

"Başbakan da bugün çok seri korunuyor. Ama fırsat bulsalar onun da işini bitirecekler"

Kafaları karıştıran ve bi o kadar da tedirgin eden bu açıklamalar AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'a ait. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi İmam Hatip Lisesi mezunlarınin pilava gününe katılan Erdoğan Özal ve Ecevit'in öldürülmeye çalışıldığını savundu.

Merhum liderlerin etrafında döndüğünü iddia ettiği oyunlara dikkat çeken Erdoğan, daha sonra sözü Başbakan Erdoğan'a getirdi ve sözlerini şu ilginç cümlelerle tamamladı:

İşini bitirecekler

Günümüzde ise Türkiye'nin bir süreçten geçtiğini belirten Erdoğan, "Başbakan da bugün çok seri korunuyor. Ama ama fırsat bulsalar onun da işini bitirecekler. Buna ihtiyaçları var mı? Evet var. Neden? Türkiye'nin istikrarsızlığından, Türkiye'nin yorgunluğundan, Türkiye'nin açıkça sıkıntılarından birileri beslenmek istiyor. Buna milletimiz fırsat vermiyor, sivil toplum kuruluşları fırsat vermiyor.

Her şey su yüzüne çıkıyor

Ama her şeyin derininde bir şey olduğu gibi, bütün dünya devletlerinin derininde bir şey vardır. Ülkemizin de derininde bir şeylerin olduğunu bilmenizi istiyorum. İşte bu derinde olan şeyler bugünlerde şeffaflaşıyor. Bugünlerde her şey su yüzüne çıkıyor. Yanlış yapanın hesabı her kademede hukuk önünde verilmeye çalışılıyor."