BIST 10.194
DOLAR 32,34
EURO 34,87
ALTIN 2.395,70
HABER /  GÜNCEL

Beetle kabuk değiştirdi

New Beetle yeni farları ve çerçeveleri, aerodinamik yapısıyla kısacası yeni yüzüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni Beetle'nin tavsiye edilen satış fiyatı ise...

Abone ol

Yepyeni görünümüyle VW Yetkili Satıcıları'ndaki yerini alan Yeni New Beetle'ın tavsiye edilen satış fiyatı 38.490 YTL'den başlıyor.

Yeni Beetle'da, ilk bakışta çamurlukların ve tamponun keskin çizgileri göze çarpıyor ve bu sayede yeni model daha dinamik görünüyor. Ön sinyaller daha küçük ve saydam camlı ön farlar daha oval bir şekle sahip. Arka farlar da görünümdeki değişikliği kırmızı bir çemberin içindeki beyaz bir çemberle vurguluyor. Motor kapağı ve bagaj kapağındaki VW amblemleri de değiştirilirken, yeni renk seçenekleri ve "Herbie'nin yeni alevini" sunan 15 ile 16 inçlik jantlar New Beetle müşterilerine yeni ve şık tasarım öğeleri sunuyor.

New Beetle'ın iç bölümünde, havalandırma çıkışlarında ve gösterge panelinin etrafında parlak krom kaplamalar, Radyo CD/MP3 çalar ve koltuk döşemesinde yeni kumaş seçenekleri bulunmaktadır.

New Beetle'ın 1.6 litrelik otomatik ve manuel seçenekleri bulunuyor. Smile ve Smile more donanım paketleri ise Volkswagen kalitesini ve konforunu büyük bir fiyat avantajı ile sunuyor.

Beetle Holywood Yıldızı

Yeni macera filmi "Herbie Fully Loaded" 28 Ekim'den itibaren Türkiye'de gösterime giriyor. Herbie, Maggie Peyton (Lindsay Lohan) tarafından hurdalıktan kurtarılıyor. Eski zamanlarda olduğu gibi, çok çalışıp iyi mücadele gösterdikten sonra rakiplerini geride bırakıyorlar ve bu arada Herbie de ayçiçeği sarısı bir New Beetle'a aşık oluyor. Bu öykü filmin devamı için yeterli malzeme de sağlıyor, ancak Volkswagen bundan önce, Herbie'nin aşık olduğu aracın gerçek hayatta geliştirilmesini de sağladı.

Kaynak: www.mynet.com