BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,36
HABER /  SPOR

Beckham R. Madride golle döndü

Sürpriz bir kararla tekrar Real Sociedad maçının kadrosuna dahil edilen Beckham, yeşil sahalara golle döndü.

Abone ol

Los Angeles Galaxy ile anlaştıktan sonra Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello tarafından kadro dışı bırakılan, ancak sürpriz bir kararla tekrar Real Sociedad maçının kadrosuna dahil edilen David Beckham, yeşil sahalara golle döndü.

Real Madrid, rakibi karşısında 1-0 yenik düşmesine rağmen 3 puana ulaşmasını bildi. Ancak maçın en dikkat çekici noktası, Real Madrid'e 3 puanı getiren isimlerin başında Fabio Capello tarafından kadro dışı bırakılan David Beckham'ın gelmesi oldu.

İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı, Real Madrid'in, 8. dakikada Sociedad karşısında Aranburu'nun golüyle yenik düşmesinden sonra 37. dakikada sahneye çıktı ve sağ ayakla kullandığı serbest vuruşu gole çevirerek takımını beraberliğe taşıdı. Real Madrid'e 3 puanı getiren isim ise son haftaların suskun ismi Hollandalı golcü Ruud Van Nistelrooy oldu. Hollandalı yıldız, 76. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi.

Real Madrid, Real Sociedad galibiyetiyle puanını 41'e yükseltti ve maç fazlasıyla Valencia'yı geçerek üçüncü sıraya yükseldi. Real, bir maçı eksik lider Barcelona'nın 2 ve yine bir maçı eksik ikinci sıradaki Sevilla'nın ise bir puan gerisinde bulunuyor.