BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Beceriksiz soyguncu dört nala kaçtı!

Belinde silah, kuyumcuya girdi. Aklı sıra soygun yapacaktı. Silahı kuyumcuya kaptırınca işler tersine döndü. Güvenlik kamerası hepsini çekti.

Abone ol

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir kuyumcu dükkanı, silahlı kişi tarafından soyulmak istendi. Ancak kuyumcu silahı elinden alıp ona doğrultunca soyguncu neye uğradığını şaşırdı.

Kamil Çivi'ye ait kuyumcu dükkanına gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, iş yeri çalışanı Ferruh Turna'dan kendisine nişan yüzüklerini göstermesini istedi.

Yüzükleri inceleyen zanlı, daha sonra nişanlısının parmak ölçüsünü aldığını öne sürdüğü ipi Turna'ya vererek, yüzüğün bu ölçüde olması gerektiğini söyledi.

Turna'nın yüzük ölçü aletini almak için iş yerinin farklı bir bölümüne girdiği sırada arkasından hareketlenen zanlı, belinden çıkardığı tabancayı bu kişiye doğrulttu.

İkili arasındaki kısa süreli boğuşmanın ardından Turna, zanlının elindeki tabancayı almayı başarırken, bu kişi daha sonra iş yerinden kaçtı. Turna'nın tabancayla arkasından kovaladığı zanlı, ara sokaklara girerek izini kaybettirdi.

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri iş yerinde incelemelerde bulundu. 

SOYGUN GİRİŞİMİ AN BE AN GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ 

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]