BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.433,56
HABER /  GÜNCEL

Bebeğini ölüme terketti

Sakarya'da bir kadın, evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeğini, doğumundan 1 gün sonra çalılıkların arasına bırakarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Abone ol Sakarya'da bir kadın, evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeğini, doğumundan 1 gün sonra çalılıkların arasına bırakarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Abalı köyünde yaşayan 47 yaşındaki S.D, dün, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevinde sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Daha sonra ambulansla hastaneden taburcu edilen S.D, Dernekkırı prefabrike evlerini adres olarak gösterdi.

Bebeğin aşılarını yapmak için prefabrike evlere giden sağlık ekibi, S.D'nin verilen adreste oturmadığını öğrendi. Yapılan araştırmada, yeni doğum yapan kadının Abalı köyünde yaşadığı belirlendi. Bunun üzerine bu köye giderek S.D'ye ulaşan sağlık ekibi, bebeği bulamadı.

Kocasından ayrı yaşadığı öğrenilen S.D, bebeğin nerede olduğunu soran ekibe, bebeğini, hastane çıkışı götürüldüğü Dernekkırı prefabrike evlerindeki Mehmetçik İlköğretim Okulunun arkasındaki çalılıkların arasına terk ettiğini söyledi.

Olayın bildirilmesi üzerine, jandarma tarafından yapılan aramada, bir günlük bebek çalılıkların arasında ölmüş olarak bulundu.

S.D, gözaltına alınırken, bebeğin cesedi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.