BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Bebeği doğar doğmaz öldü zannediyordu Esra Erol'da skandala bakın!

ATV'de yayınlanan Esra Erol sunduğu programda 34 yaşındaki Reşit öz annesini aramaya devam ediyor. Adana'da doğumevinde dünyaya gelen ve daha sonra Kerime Hanım'a verilen Reşit bir olayı daha aydınlattı. Adana'da çıkan skandal olay şoke etti!

Abone ol

34 yaşındaki Reşit annesini bulabilmek için Esra Erol'un programına başvurdu. İddiaya göre Adana'da dönemin doğumevinde çocuklar Leyla Atay tarafından kaçırılıyordu. Adana doğumevinden bir skandal daha ortaya çıktı.

1985 yılı ağustos ayında Adana Meydan Doğum Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getiren 43 yıllık evli, Mustafa – Bahar Şahinli çiftine hastanede çocuklarının öldükleri söylendi. Daha sonra ise ailenin canı sıkılmasın diye bebeği gömdükleri ifade edildi. 

Anne Bahar Şahinli “Çocuk karnımda ölü değildi, oynuyordu hissediyordum. Çocuğumun öldüğüne hiçbir zaman inanmadım. Ama eşim öldüğüne inandı, bu programda yaşananları gördükten sonra emin olduk ki, çocuğum yaşıyor” dedi.

Esra Erol’un program avukatı Özlem Hatice Bakırcı ise kayıtları incelemek için dün Adana'ya gitti. Kayıtlara göre, 1985 yılı 5 ağustos tarihinde Bahar Şahinli kız çocuğu değil erkek çocuğu dünyaya getirmiş ve bu erkek çocuğu kayıtlara sağ olarak geçmiş.

Haberi alan Mustafa – Bahar Şahinli çifti, yıllar sonra Esra Erol’da gerçeklerle karşılaştı ve yaşadığı şokun ardından gözyaşlarına hâkim olamadı.