BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  GÜNCEL

Bebe resmen Beşiktaş'a kiralandı

Beşiktaş, Manchester United'dan Tiago Manuel Dias Correia'yı (Bebe) resmen kiraladı. Kira bedeli ise...

Abone ol

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan Tiago Manuel Dias Correia'yı (Bebe) kiraladı. Kulüpten yapılan açıklamada transfer bedeli de açıklandı.
 
Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan Tiago Manuel Dias Correia'yı (Bebe) kiraladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Bebe'nin 2011-2012 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı belirtilirken, ''Anlaşma karşılığında Manchester United kulübüne 1 milyon avro kiralama bedeli ödenecektir'' denildi.

BEBE'NİN İLGİNÇ HAYAT HİKAYESİ

Beşiktaş Futbol Takımı'nın önümüzdeki sezon kiralık olarak formasını giyecek olan Portekizli genç oyuncu Tiago Manuel Dias Correia (Bebe), son derece ilginç bir hayat hikayesine ve futbol kariyerine sahip. Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde, yeni transfer Bebe'nin özgeçmişine yer verilerek, oyuncunun hayatındaki önemli dönüm noktaları vurgulandı.

Hayata 12 Temmuz 1990 tarihinde Portekiz'de gözlerini açan 'Bebe'nin, çocuk yaşta ailesi tarafından terk edildiği, büyük annesiyle beraber yaşamaya başladığı ve 12 yaşına geldiğinde yetimhaneye yerleştirildiği aktarılan açıklamada, şöyle denildi: ''Portekizli oyuncu, 2009 senesinde Avrupa Sokak Futbol Festivali'nde yer alan Cais takımından davet aldı. Turnuvadaki maçlarda tekniği ve hızıyla dikkat çeken Bebe, daha sonra Portekiz'in ikinci lig takımlarından Amadora'da forma giymeye başladı. Oynadığı futbol ve attığı gollerle izleyenleri büyüleyen genç futbolcu, daha sonra Vitoria Guimaraes'e transfer oldu. Kısa süre sonra Portekiz 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda oynamaya başlayan Bebe, dünya futbolunun önde gelen takımlarından Manchester United'ın Sir unvanlı efsane teknik direktörü Alex Ferguson'un dikkatini çekti. Manchester United'la 5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu, geçen sezon 'Kırmızı Şeytanlar'la 7 karşılaşmaya çıktı. Premier Lig'de oynadığı 2 maçta golle tanışamayan Bebe, Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez forma giydi. Bursaspor ile Bursa'da oynanan karşılaşmada 1 gol atan Portekizli futbolcu, 1 gol de İngiltere Federasyon Kupası'nda kaydetti.''