BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

BDP'li vekil Bodrum'da sefa sürüyor!

Nevruz'a elinde taşla katıldı, Diyarbakır'daki 'Demokratik Özerklik' kararına imza attı. Ancak BDP'li vekil bu kez çok farklı görüntülendi.

Abone ol
Şahin çıkışları ile bilinen BDP'li Milletvekili Bengi Yıldız, Bodrum'da sefa sürerken objektiflere yakalandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

12 Haziran seçimlerinin tartışmalı ismi oldu Bengi Yıldız... Hemen hemen her vukuatın içinde yer aldı... Seçim kampanyalarının yürütüldüğü günlerde, 'Sivil itaatsizlik' eylemleri için boy gösterdi önce... Sağanak yağmurun altında oturma eylemi yaptı. BDP'liler tarafından yapılan eylem tepki toplayınca ve polis tarafından engellenmek istenince, zorluk çıkardı Bengi Yıldız... Ardından da kendini yerlerde sürüklenirken buldu.

BDP'Lİ YILDIZ YERLERDE BÖYLE SÜRÜKLENMİŞTİ... FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Bununla da kalmadı BDP'li Yıldız... Bir kareyle daha manşet oldu medyaya... Nevruz kutlamalarında elinde taşla polisin yolunu kesti. BDP'li vekilin bu tavrı da tartışma konusu oldu günlerce...

BENGİ YILDIZ POLİSİN YOLUNU BÖYLE KESMİŞTİ... FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Şimdi ise çok farklı bir görüntüyle çıktı karşımıza Bengi Yıldız... Bu kez Güneydoğu'da değil, Ege kıyılarında görüntülendi... Turistlerin cirit attığı Bodrum sahillerinde... Yalnız da değil... Yanında esmer bir bayanla... Deniz kenarında keyif süren BDP'li Yıldız, yanındaki esmer bayanla bira içerek sohbet ediyor... Hem de Türkiye'nin terör saldırıları ile sarsıldığı ve ortamın fazlasıyla gergin olduğu şu dönemlerde...

Batman milletvekili Bengi Yıldız'ın Bodrum'daki görüntülerini ise Takvim Gazetesi yayınladı.

DEMOKRATİK ÖZERKLİK İLAN ETTİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi 14 Temmuz günü PKK'lı teröristlerin hain saldırısına sahne olmuştu. Bölücü terör örgütü PKK'nın kanlı saldırısı sonrası 13 askerimiz şehadet şerbetini içti. Türkiye şehitlerine ağlarken, Diyarbakır'dan bu kez çok tartışma yaratacak bir karar geldi. Demokratik Toplum Kongresi altında toplanan bir grup, "Demokratik Özerklik" ilan etti.

Meclis'e girme hakkını kazanmasına rağmen "yemin" etmeyen BDP'liler de söz konusu kararın altına imza attı. O imzalardan biri de BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'a aitti.  Özerk bölgelerin Ankara'ya vergi vermemesi ama devletten yardım alması gerektiğini dile getiren Yıldız, Bodrum'da keyif çattı. Yıldız'ın Bodrum keyfi ise 17 Ağustos 2011 günü objektiflere takıldı.