BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.383,90
HABER /  GÜNCEL

BDP görüşmesi bitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti. <br/>10 Ağustos’ta g...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti.
10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından bugünde siyasi parti temsilciliklerini ziyaret ediyor. Bu kapsamda ilk ziyaretini BBP’ye gerçekleştiren Erdoğan, Genel Başkan Destici ile bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan, açıklamanın ev sahibi tarafından yapılacağını belirtti. Toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek de yer aldı.
Öte yandan, Başbakan Erdoğan, rahatsızlığı bulunan ve Ankara’da tedavi gören Muhammed Talha Çelik (9) ve Diyarbakır’da bir aracın çarpması sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Roşhat Tosin (10) ile kısa bir sohbet etti. Tosin ve Çelik’in anneleri Erdoğan’dan çocuklarının tedavileri için yardım istedi. Başbakan Erdoğan ise annelere konuyla ilgileneceğini belirtti.
Başbakan Erdoğan, daha sonra DSP Genel Merkezi’ne geçti.
(İHA)