BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.382,63
HABER /  GÜNCEL

BBP'den Kılıçdaroğlu'na yumruk açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu'na saldırıyı provokasyon olarak niteledi ve planlayanların açığa çıkartılması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde yumruklu saldırı düzenleyen kişinin BBP'li ve Alperen Ocakları sempatizanı olduğu iddiası üzerine yazılı bir açıklama yapan BBP Lideri Mustafa Destici, yapılan saldırıyı şiddet ile kınadıklarını ve lanetlediklerini belirtti.

SALDIRIYA UĞRAYAN SİYASETÇİLER>> TIKLA GÖR!

Büyük Birlik PartisiGenel Başkanı Mustafa Destici açıklamasında şunları söyledi:

“Ana muhalefet Partimizin değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaoğluna yapılan yumruklu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına geçmiş olsun diliyorum. Şiddet kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın bunu doğru bulmuyoruz. Bu saldırı Türk Demokrasisine, Türk siyasi hayatına ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yapılmıştır. Bu gergin ortamlarda bu tür provakatif saldırılar ülkemizde her zaman denenmiştir. Buna benzer saldırılar daha önce değişik siyasi parti mensuplarına ve bakanlara yapılmıştır. Olay tüm ayrıntıları ile araştırılmalı, bu provokasyonu planlayanlar mutlaka açığa çıkartılmalı ve emellerine ulaşması engellenmelidir.”

Destici ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağını ifade etti.

29749.jpg

kiliçdar-1-lira.jpg

29744.jpg