BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.411,67
HABER /  GÜNCEL

BBC Türkçe içeriği Karnaval.com'da

Farklı radyo kanallarıyla hizmet veren Karnaval.com, BBC Türkçe internet sitesi bbcturkce.com'da yer alan yazılı ve görsel içeriği sitenin ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Abone ol

Farklı radyo kanallarıyla hizmet veren Karnaval.com, BBC Türkçe internet sitesi bbcturkce.com'da yer alan yazılı ve görsel içeriği sitenin ziyaretçileri ile buluşturuyor.

BBC Dünya Servisi ve Karnaval.com'un sahibi Spectrum Medya arasında yapılan anlaşma ardından Karnaval.com adresini ziyaret edenler 'da yer alan son haberlere, analiz, izlenim ve mülakatlara, sitenin Haber sayfasından ulaşabilecek.

Sitenin ziyaretçileri aynı zamanda BBC Türkçe'nin internet sitesinde yayınlanan ve da görebilecek.

BBC Küresel Haberler, İş Geliştirme Dairesi'nin Avrupa ve Latin Amerika'dan sorumlu Başkanı Frederick Durman, "BBC Dünya Servisi ve Spektrum Medya arasındaki işbirliği, BBC Türkçe'nin Türkiye'deki dijital varlığını daha da artırma stratejisinin bir parçasıdır" diye konuştu.

BBC Türkçe Editörü Murat Nişancıoğlu ise, "Karnaval.com sitesi ziyaretçilerinin dünya gündemini BBC ile takip edecek olmasından çok memnunuz. Karnaval.com ile yaptığımız bu işbirliği ile Türkiye'nin gelişen dijital medya ortamında kullanıcı sayımızı daha da arttırmayı umuyoruz." dedi.

Spektrum Medya CEO'su Ali A. Abhary de, "Dünyanın en saygın haber kuruluşu BBC ile gerçekleştireceğimiz işbirliği sonucunda, BBC Türkçe Servisi'nin hazırladığı içerikleri kullanıcılarımızla buluşturacak olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz." dedi.

Karnaval.com'un aylık 6,9 milyon tekil dinleyiciye ulaştığını söyleyen Abhary, "BBC Türkçe, yüksek standartlardaki uluslararası habercilik deneyimi ile, kullanıcılarımızın Türkiye ve dünyadan en güncel haberler ile buluşmasını sağlayacak." şeklinde konuştu.