BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bayramın 3. günü yağmur var!

Bayram ılık geçiyor, ancak batıya bir gün etkili olacak yağış geliyor. İşte bölge bölge hava durumu...

Abone ol

Bayram ılık geçiyor, ancak batıya bir gün etkili olacak yağış geliyor. Bayramın 3’üncü günü bazı bölgelede sağanaklar etkili olacak. Bayramın son günü ve hafta sonu yurt genelinde hava açık ve ılık.

İstanbul bayramın 3’üncü günü yağmurlu olacak, yağış önce Avrupa yakasında başlayacak ve daha çok Avcılar, Bakırköy, Çatalca arasını etkilecek, yarın sıcaklık 19 derece. Bayramın son günü ise güneşli...

Bayramı açık ve ılık geçiren Ankara'da yarın da yağış yok, hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 22 derece iken, İzmir bu gece ve yarın yağmurlu olacak, sıcaklık 21 derece. Bursa'da yarın yağmur etkili olacak.

Bölgelere göre hava durumu şöyle;

Marmara’da yağış bu gece Edirne ve Çanakkale'de başlayacak, yarın hava yağmurlu ve ılık. Sıcaklık 19-22 derece

İç Anadolu’da yağış beklentisi yok, hava parçalı bulutlu. Sıcaklık mevsim ortalamasının tam 10 derece üzerinde, yarın 20-22 derece.

Ege’de bayram bulutlu geçiyor. Bu gece ve yarın İzmir, Aydın, Muğla boyunca Kıyı Ege'de sağanak yağmur olacak, İç Ege'de ise önemli bir yağış yok

Akdeniz bölgesi önümüzdeki 3 gün az bulutlu ve sıcak. Antalya 27, Adana 31 derece. Denizsuyu sıcaklığı 23-24 dereceyi buluyor.

Doğu Anadolu ve Güneydoğu’da bayram boyu yağış yok. Açık gökyüzü gece ayaza yol açıyor. Erzurum gündüz 15 dereceyken, gece eksi 8 derece.

Karadeniz Bölgesi bayram boyu açık ve sıcak. Sıcaklık kıyılarda 20-25 derece. Bolu-Tokat arasında pus etkili.