BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'ye geçtiler

AK Parti Kozan ilçe teşkilatı bayramlaşma programında partiye katılanlara rozet takıldı.

Abone ol

AK Parti Kozan ilçe teşkilatı tarafından bayramın ikinci günü Milletvekili Ali Küçükaydın'ın da katılımı ile parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Program sonunda partiye katılanlara rozetleri takıldı.

Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma programında bir açılış konuşması yapan AK Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak, "Bayramlar küskünlerin barıştığı, hasret çekenlerin kavuştuğu ve çocukların sevindirildiği nadide günlerdir. Bayramların bizlere en güzel mesajı birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bizler bir ve beraber, bayrağımız, vatanımız, dinimiz ve dilimiz bir olduğu müddetçe hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Tüm İslam aleminin ve Kozanlı hemşerilerimin mübarek kurban bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum." dedi.

Bayramların mübarek günler olduğuna değinen Belediye Başkanı Kazım Özgan, bayramların inanan insanların bir ve beraber olabilme, var olan sevgi ve saygının artırılması ve dayanışma ruhunun dalga dalga yayıldığı müstesna günler olduğunu söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın Kozanlılar'ın dini bayramları çok önemsediklerini belirterek, bayramda birlik ve beraberlik içerisinde olunmasının gurur verici olduğunu kaydetti. Küçükaydın, AK Parti hükümetinden önce bir yol yapımı başladığı zaman en az on yıl sürdüğünü, bugün Kozan Adana arası duble yol çalışmasını en kısa sürede tamamlamak için çalıştıklarını bildirdi.

Partiye yeni katılan vatandaşlara rozetlerinin takılmasıyla devam bayramlaşma programında Kozan'da oda başkanlığında 50. yılını dolduran Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Avşar'a, Emekli İmam Osman Kara'ya ve Emekli İmam Ali Arık'a Ak Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın rozetlerini taktı. Rahmi Kurt, Feryat Kurt, Serbay Kurt ve Neriman Kurt'a ise rozetlerini Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ali Atasoy'a rozetini Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak, Mehmet Ertürk'e ise rozetini Ak Parti Eski İlçe Başkanı Veli Gelebek taktı.