BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,09
ALTIN 2.466,74
HABER /  GÜNCEL

Bayraktar'dan inanılmaz harçlık

Duyan duymayana haber verdi. Çocuklar, soluğu bol bol harçlık dağıtan Bakan Bayraktar'ın yanında aldı.

Abone ol

Gittiği köylerde 100-200 lira harçlık dağıtan Erdoğan Bayraktar'a çocukların ilgisi yoğun oldu. Bayraktar en az 50 TL verdi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentin imar planları ile ilgili toplantıdan sonra, TOKİ konutları ile köylerde Evini Yapana Yardım (EYY) modeli ile yapılan evlere yerleşen aileleri ziyaret etti.bayraktar.jpg

İlk olarak Kalecik bölgesinde yapılan TOKİ konutlarına yerleşen Ergenoğlu ailesine misafir olan Bakan Bayraktar, ziyaret sonrasında kendisine bekleyen çocuklara harçlık dağıtarak Gölyazı Köyü’ne geçti. 

YENİ MODEL EVLERİN AÇILIŞINI YAPTI

Köydeki Nazım Gündal Taziye evinde köylülere seslenen Bayraktar, 1,5 yıl önce Van’da çok büyük bir afet yaşandığını anımsatarak, “Şimdiye kadar ev başına 40 bin TL veriyorduk. 2013 yılından itibaren bunu 44 bin lira yaptık. Ahırları da 17 bin lira yaptık” dedi. Köyde, EYY modeli ile 60 evden 45 tanesinin tamamlandığını,15 tanenin de bu yıl tamamlanacağını açıklayan Bayraktar, köylerin tamamında 6 bin 500 civarında evin bulunduğunu ve bunların bine yakınının tamamlandığını, kalan evleri de süratle tamamlayacaklarını bildirdi.

BOL BOL HARÇLIK DAĞITTI

Gölyazı Köyü’ndeki ziyaretlerinin ardından Topaktaş Köyü’ne geçen Bakan Bayraktar, burada Mehmet Emin Mermit’in evini ziyaret etti. Ziyaret ettiği evlerde hediye vermeyi ihmal etmeyen Bakan Bayraktar, çocuklara ise bol bol harçlık dağıttı.