BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,22
ALTIN 2.444,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Baykala ahlaksız diyen AK Partili!

CHP'liler göüntüler için "iktidarın komplosu" diyor. Suçlamalar AK Partili Bekir Bozdağ'ı çileden çıkardı.

Abone ol

İktidar ile muhalefetin referandum sürecine o video görüntüleri damgasını vuracak gibi.. İlk sinyali AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ verdi. Vakit gazetesi Bekir Bozdoğ'ın CHP'lileri çıldırtan sözünü manşetine taşıdı.

Vakit gazetesine konuşan Bozdağ, kaset olayına ilişkin AK Parti'yi suçlayan CHP yönetimine sert tepki gösterdi: "Bu tür işlerin yapılması da, görüntülenip servis edilmesi de ahlaksızlıktır. İki ahlaksızlıktan bir kahraman çıkmaz!.."

Baykal ve ekibinin kendilerini çamurun içine çekmek istediklerini iddia eden Bozdağ, ilk günden itibaren ilkeli duruş sergilediklerini hatırlattı. Bozdağ, "Elinde bilgi belge varmış. Elinizi tutan mı var? Gidin yargıya başvurun varsa" sözleriyle ana muhalefede 'hodri meydan' dedi

"İKİ AHLAKSIZLIKTAN BİR KAHRAMAN ÇIKMAZ"

Bozdağ sadece Baykal ve kurmaylarına tepki göstermedi. Bir diğer hedefinde medya da vardı. Basının tavrına çatan Bozdağ, "Ortada iki yönlü bir ahlaksızlık var. Oysa bazı medya organlan, meseleyi sadece bir tarafa çekmek istiyorlar. Kimse heveslenmesin, iki ahlaksızlıktan bir ahlaki duruş, bir kahramanlık ve bir kahraman çıkmaz!.." dedi.

"BU TÜR İŞLERE KARŞIYIZ, BUNU DA GÖSTERDİK"


Birilerinin bu tür kasetlerle siyaset dışına itilmek istenmesi gibi bir durum varsa buna da karşı olduklarını ifade eden Bozdağ, "Biz hizmet üretmenin derdindeyiz. Bunu da sekiz yıl boyunca gösterdik. Böylesine ucuz yollara tevessül etmek ahlaksızlıktır. AK Parti'ye çamur bulaştırma gayreti de ahlaksızlıktır" dedi.