BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Baykal ve Kılıçdaroğlu iftarda buzları eritti!

CHP Genel Merkezi'nde verilen iftara Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu beraber geldi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak yemin töreni öncesi TBMM 25. Dönem CHP milletvekilleri ile Genel Merkez'de bir araya geldi.

Genel merkezdeki iftar yemeğine Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun birlikte gelmesi "buzlar eridi" yorumlarına neden oldu. Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme, Kılıçdaroğlu ile Baykal arasında soğukluğa neden olmuştu.

BAYKAL VE KILIÇDAROĞLU BERABER GELDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 25.Dönem CHP Milletvekilleri ile Genel Merkez'de iftar yemeği yedi.

Kılıçdaroğlu'nun iftara CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal ile birlikte gelmesi ve yan yana oturması "buzlar eridi mi" sorusuna neden oldu.

Bir süre önce eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesi nedeniyle Baykal ile Kılıçdaroğlu'nun arasında bir soğukluk olmuştu.

Bu görüşme nedeniyle Baykal’ı sert bir şekilde eleştiren Kılıçdaroğlu, “Baykal gitmeye niyetliydi. Ben ‘Sakın kaçak Saray’da olmasın” ve ‘Koalisyon konusu olmasın’ dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş. Sayın Deniz Baykal’ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00’ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum” demişti.