BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  MEDYA

Survivor All Star Doğukan Manço elendi

Survivor kim elendi sorusu bu akşam cevap buldu. Ünlüler takımından iki ezeli rakipten Doğukan yarışmaya veda etti.

Abone ol

TV 8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımında üst üste yaşanan kayıplar, adana sinirleri gererken iki gözde yarışmacıdan biri olan Doğukan, konseyde elendi.

Survivor'da kim elenecek? Ünlüler takımında Doğukan ve Hakan bir kez daha karşı karşıya geldi. Sinirlerin gerildiği adada Kıbrıs için kıyasıya yarış yaşanırken Hakan, Doğukan'ı kişiliğini yarışma içerisinde kaybetmekle suçladı. 

MERVE HASTANEYE KALDIRILDI
Dokunulmazlık oyununda Begüm ile karşılaşan Merve, oyun sırasında rahatsızlandı. Tüm hırsıyla oyuna asılan Merve, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.



ORUÇ İDDİALARINA CEVAP

Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi'nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı'nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi'nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya'nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.

852.20150621232814.jpg

SURVİVOR ALL STAR 'DA DOĞUKAN ELENDİ
Survivor All Star konseyinde, en az SMS desteğini alan isim Doğukan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kazanmasının ardından Ünlüler için konsey toplandı ve eleme yapıldı. SMS oylamasında en düşük oyu alan Doğukan adaya veda ederken, kimseye kırgın olmadığını söyledi.