BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Baykal sessizliğini koruyor

Baykal, partisinin Antalya İl Başkanı Ömer Melli'nin kızının düğününe katıldı. Kapatma davasıyla ilgili sorulara bu yanıtı verdi;

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Antalya İl Başkanı Ömer Melli'nin kızının düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.

Talya Convension Center'de düzenlenen düğüne kızı Aslı Baykal ile birlikte gelen Deniz Baykal'ı Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek karşıladı.

YİNE CEVAP YOK

Düğünün yapıldığı kongre merkezinin girişinde gazetecilerin, AK Parti'nin hakkında kapatma davası açılmasına ilişkin sorularına Baykal, ''Düğün ilginizi çekmiyor mu?'' cevabını verdi. Baykal, gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermedi.

Daha sonra davetlilerle selamlaşan Baykal, davetliler arasında bulunan Üniversiteler Arası Kurul Başkanı ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın yanına gelerek bir süre sohbet etti.

Baykal daha sonra Ziraat Mühendisi Gizem Melli ile Avukat Görken Kadıgil'in nikah şahitliğini yaptı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in kıydığı nikahın ardından Baykal, evlilik cüzdanını Gizem Melli Kadıgil'e verdi.

Düğüne CHP Antalya Milletvekilleri ve partililer ile vatandaşlar katıldı.