BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.399,74
HABER /  POLİTİKA

Baydemire protesto şoku

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 2006 yılı faaliyet tanıtımı için bir araya gelen esnafların tepkisi, Baydemir'i şok etti..

Abone ol

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2006 yılı faaliyet tanıtımı için bir araya gelen esnaf kendilerine söz hakkı verilmediğini iddia ederek, Belediye Başkanı Baydemir'in konuşmaya başladığı sırada salonu terk etti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Eşref Tanrıverdi ve üyeleri kendilerine söz hakkı verilmediğini belirterek, protesto ettiklerini kaydetti.

Tanrıverdi, Başkan Baydemir'in toplantıya katılmaları için kendilerinden rica ettiklerini ve toplantıda sıkıntılarını anlatmalarını istediklerini ifade ederek, "Biz sorunlarımızı burada dile getirecektik. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşme şansımız yok. Biz konuşmak istedik ancak bize sıra verilmedi. Protokolden sonra ne konuşacağımki. Oda Başkanı olmama rağmen söz hakkı tanınmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan sonra konuşamam çünkü belediye başkanı konuşmasını bitirdiğinde gidecek. Biz sıkıntılarımızı anlatamadık. Bu yüzden üyelerimizle bu durumu protesto ediyoruz" dedi.

Bir grup esnaf salondan ayrıldıktan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir konuşmasını yaptı.