BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bavuldan 220 bin liralık eroin çıktı

Kapıkule Gümrük Sahası’nda bir TIR’da yapılan aramada, sürücünün bavulunda piyasa değeri 220 bin TL olan eroin ele geçirildi. <br/>Edinilen ...

Abone ol

Kapıkule Gümrük Sahası’nda bir TIR’da yapılan aramada, sürücünün bavulunda piyasa değeri 220 bin TL olan eroin ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule TIR Gümrük Sahası’na Türkiye’den çıkış yapmak üzere gelen T.A. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı Türk plakalı TIR’da, şüphe ve risk analizleri sonucunda yapılan X-Ray taramasında yoğunluk tespit edildi. TIR’ın çekicisinin içinde, narkotik dedektör köpeği Tina’nın şoför koltuğunun arkasında bulunan yatak üzerindeki bavula aşırı tepki vermesi üzerine, Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Müdürlükleri personelince yapılan detaylı aramada, eşya bavulunun alt kısmında yapılan gizli bölmeye saklanan ve piyasa değeri 220 bin TL olan 3 kilo 132 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili TIR sürücüsü T.A. gözaltına alındı. T.A., alınan ifadesinin ardından Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.
(İHA)