BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  GÜNCEL

Başkentin göbeğinde baltalı terör

Marketin duvarına afiş asmak istediler, işyeri sabihi izin vermedi. Baltalar ve sopalarla marketi bastılar, terör yarattılar.

Abone ol

Başkent'te afiş asma tartışması sonrası bir grup ellerinde balta ve sopalarla bir marketi bastı. Markette bulunanların yaşadığı panik ve korku güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kızılay Meşrutiyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir siyasi partiye mensup grup, bir marketin duvarına afiş asmak istedi. Market çalışanların tepki göstermesi üzerine tartışma yaşandı. Tartışmadan bir süre sonra grup ellerinde balta ve sopalarla tekrar markete geldi. İçeri giren grup ile market çalışanları arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu arada ellerinde bakla ve sopalar bulunan kişiler marketin camını patlattı. Dışarıda bulunan rafları dağıttı. Daha sonra grup olay yerinden uzaklaştı. Bu arada bir market çalışanının eline silah alması dikkat çekti.
 
Olayı anlatan Market sahibi Ahmet Demirel, bir grubun ellerinde afişlerle gelerek, marketin yan tarafına afiş asmak istediklerini ve bunun üzerine tartışma yaşandığını belirterek, "Tartışmadan bir süre sonra grubun ellerinde balta ve sopalarla markete geldiler. Bir süre tartıştık. Daha sonra camlarımızı kırdılar, dışarıda bulunan raflarımızı talan ettiler. Bize saldırdılar" dedi.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri market sahiplerin ifadelerini aldı. Bu arada Olay Yeri İnceleme ekipleri market içinde ve dışından çalışmaları yaptılar. Olayla ilgili soruşma devam ediyor.