BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,34
HABER /  SPOR

Başkente kokainman kaleci

Yöneticilerin kasetten izleyip beğendiği Şilili Peric ‘skandallar prensi’ çıktı...

Abone ol

Gençlerbirliği'nin ara transferde prensip anlaşmasına vardığı Şilili kaleci Nicolas Miroslav Peric’in, Başkan İlhan Cavcav’ın başına fazlasıyla dert açması kesin gibi gözüküyor.

2004 Aralık ayında kokain kullandığı için 6 ay futboldan men cezası aldığı ortaya çıkarılan Şilili kalecinin, striptiz barda yarı çıplak bir şekilde kadınlarla dans ederken çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı.

Audax Italiano takımından transfer edilmek üzere olan 29 yaşındaki Peric’e ülkesinde ‘Loco’ (Çılgın) lakabının takıldığı öğrenildi. Şilili kalecinin, Concepcion formasını giyerken 2004 Aralık ayında Bolivar takımıyla oynanan maçın ardından yapılan kontrollerde kokain kullandığı tespit edilmiş ve daha sonra yapılan testlerde de kokain örnekleri pozitif çıkmasıyla birlikte, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından 6 ay futboldan uzaklaştırılmıştı.

KASETTEN İZLEYEREK BEĞENMİŞLER

Öte yandan skandal kaleciyi Gençlerbirliği’nin kasetten izleyerek beğendiği ortaya çıktı. Kaleci arayışlarında bulunan Gençlerbirliği’nin menajerlerden gelen görüntüleri izlediği ve Şilili kalecinin bu şekilde beğenildiği ifade edildi. Prensip anlaşmasına varılan Peric’in bugün Türkiye’ye gelmesi ve transferiyle ilgili nihai kararın verilmesi bekleniyor. Başkan Cavcav’ın bu haberler üzerine geniş çaplı bir araştırma yapacağı belirtiliyor.