BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.503,27
HABER /  POLİTİKA

Başkanın ‘Baykal duası’

AK Partili belediye başkanı yemek duasına "Baykal'ı" da katık etti. Başkan, "Allah Baykal'a akıl fikir versin" dedi

Abone ol Malatya'da Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in de katıldığı yemekte ‘sofra duası' yapan AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Yücel, “Allah, Deniz Baykal’a akıl fikir versin” dedi. Bakan Eker ve Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz yadırgadıklarını söyledi.

16'ncı Malatya Fuarı'nın açılışına katılmak için kente gelen Bakan Mehdi Eker ve diğer konuklar onuruna yemek verildi. Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Kadir Topbaş'ın da katıldığı ve kent merkezindeki bir restoranda verilen yemeğe büyük çoğunluğu AKP'li yaklaşık 150 kişi hazır bulundu.

Yemeğin yenilmesinden sonra Malatya'nın Darende İlçesi'ne bağlı Yenice Beldesi'nin Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Yücel, ‘sofra duası’ yaptı. Bakan Eker, Vali Daşöz ile yemekte bulunun tüm davetliler ellerini açıp duaya ‘amin’ diyerek katılırken AKP'li Başkan Mehmet Yücel, duayı “Allah, Deniz Baykal'a da akıl fikir versin” diye bitirdi.

AKP'li Başkan Yücel'in dua sonundaki bu sözleri üzerine yemekte bulunanların bazıları gülümseyerek memnuniyetlerini ifade ederken, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz de bu sözleri yadırgadıklarını bildirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise “Şık olmadı. Böyle olmaz” dedi.

Milliyet