BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.443,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Yazıcı, Üniversite Gençliğinin Yüzünü Güldürdü

Tuzla Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın üniversiteli gençlerine verdiği sözü tuttu, ünlü komedyen Yavuz Seçkin’i gençlerle buluşturdu.

Abone ol

Tuzla Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın üniversiteli gençlerine verdiği sözü tuttu, ünlü komedyen Yavuz Seçkin’i gençlerle buluşturdu.
Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Tuzla Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine verdiği söz kapsamında Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da gençlerle birlikte izledi. Seçkin’in şovunu izlemek isteyen Tuzlalı gençler programa yoğun ilgi gösterdi. Ünlü komedyen gördüğü ilgiden memnun kaldı. Taklit ettiği tiplemelerle birçok sanatçıya şaka yaptığını kaydeden Seçkin, bu konuda genelde olumlu eleştiriler aldığını dile getirdi.

Her Zaman Gençliğimizin Yanındayız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, programda gençlere seslendi. Başkan Yazıcı, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Tuzla’nın eğitim kenti olma çabası ve gayreti içinde 5 yıldır çalışıyoruz. Eğitime sonuna kadar desteğimizi verdik. 7 üniversitenin rektörü ile bu salonda bir iş birliği imzaladık. Eğitimin her aşamasında olmaya çalıştık. İlkokulda da, anasınıfında da olmaya çalıştık. Özel sınıflarda da olmaya çalıştık. Lise düzeyinde de üniversite havasının koklanmasını arzu ettik. Bunu yaparken de bütün çalışmalarımızda geleceğimiz için önemli bir yatırım olmasını arzu ettik. Her zaman yanınızda olduğumuzu, her zaman yanınızda olacağımızı ve bütün öğrencilerin bizim için çok kıymetli olduğunu bilmenizi istiyorum. Tuzla’da anaokulundan üniversiteye kadar her zaman öğrencilerimizin maddi ve manevi olarak yanınızdayız” dedi.