BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92
HABER /  GÜNCEL

Aldatılan kızın intikamı acı oldu 

İstanbul'da D.K adlı genç kız, sevgilisiyle birlikte olduğunu iddia ettiği ev arkadaşından saçlarını keserek intikam aldı.

Abone ol

İSTANBUL’da bir reklam ajansında ‘stratejik planlamacı’ olarak çalışan C.C.B.(27), savcılığa yaptığı başvuruda ev arkadaşı D.K.’nın uyurken odasına girerek saçlarını kestiğini, uyandığında ise elindeki makası vücudunda gezdirip kendisini yaraladığını iddia etti.

KITIR KITIR MAKAS SESLERİ GELİYORDU

Genç kız, “Rüyamda kıtır kıtır makas sesleri geliyordu. Bir ara boynumda soğuk metal bir cismin dolaştığını hissettim. Uyandığımda D.K.’yı baş ucumda otururken bulunca irkildim. Her tarafta saç vardı ve bir yandan müzik çalıyordu. Aynada yüzüme bakınca saçlarımın rastgele kesildiğini fark ettim. Bunu neden yaptığını sorunca tekme tokat vurmaya başladı. Diğer arkadaşım Ş.S.Ö. beni elinden kurtardı. Yakın bir arkadaşımın bu davranışı bana çok ağır geldi bu nedenle psikolojik tedavi görmeye başladım. Olay sonrasında işten ayrılmak zorunda kaldım ve saçlarımı eski hale getirmek için yüklü bir masraf yaptım, şikayetçiyim” dedi.

Kasten yaralamadan 5 yıla kadar hapsi istenen D.K. ise “Bana bir açıklama yapmasını bekledim ama yapmadı ve uyudu. Uyurken saçlarını kestim. Pişmanım, masrafı neyse karşılarım” dedi.

Üniversite mezunu D.K. saçlarını kestiği arkadaşı C.C.B’den özür diledi. Hakim, D.K.’nın masrafları ödemesi için duruşmayı erteledi. 

Vatan