BIST 9.979
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.430,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Yazıcı ve Eşi, Çankırılı Bayanlarla Buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çankırılı bayanlarla biraraya geldi. Başkan Yazıcı, Tuzla’ya Kadın Koordinasyon Merkezi kuracaklarını müjdeledi.

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çankırılı bayanlarla biraraya geldi. Başkan Yazıcı, Tuzla’ya Kadın Koordinasyon Merkezi kuracaklarını müjdeledi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Yazıcı çifti, Tuzla Çankırılılar Derneği’nde bayanlarla sohbet etti. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı,  sosyal belediyecilik uygulamaları ile ilkleri başardıklarını vurguladı.

Tuzla’ya Kadın Koordinasyon Merkezi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kadın Koordinasyon Merkezi kuracaklarını da müjdeledi. Tuzla Belediyesi yanında kurulacak merkezle ilgili bilgi veren Başkan Yazıcı, “Kadının elinin değdiği her iş bir zarafete bürünüyor. Bu bilinçle, Tuzla Belediyesi ile kaymakamlık arasındaki alanda kadınların sosyal yaşama katılımlarını destekleyecek, gerektiğinde her türlü konuda hukuksal destek verecek,  psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, kadın sağlığı, kadın istihdamı konularında kadına dair her şeyin olacağı bir merkez kuracağız.” dedi.

Sosyal Belediyecilikte Bir İlk Daha; Gebelere Süt Projesi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal belediyecilik hizmetlerinde bir ilki daha gerçekleştireceklerini açıkladı. Başkan Yazıcı, “Anneler ve çocuklarımızın sağlığı her şeyden değerli. Gebeliğin son 3 ayında annenin aldığı süt miktarı, bebeğin IQ’sunu yüzde 20 oranında etkiliyor. Bu doğrultuda sosyal belediyeciliğin gereği olarak doğumdan önceki son 3 ay ile doğumdan sonraki ilk 3 ay süt dağıtımı yapacağız.” şeklinde konuştu.
Aile yaşamını da önemsediklerini belirten Başkan Yazıcı, Evlilik Okulu kurarak, mutlu aile yaşantısına sağlam temeller kazandıracaklarını söyledi.