BIST 10.187
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.386,48
HABER /  GÜNCEL

Başkan rekora imza atıyor

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, rekora imza atıyor.

Abone ol

Avcılar halkının iyi ve kötü gününde daima yanında olan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, her yıl 10 bin aileye tebrik, çiçek ve taziye mesajı göndererek, vatandaşın sevinç ve üzüntülerini paylaşarak bu dalda bir rekora imza atıyor.

Avcılar halkının iyi günde ve kötü günde daima yanında olan Başkan Değirmenci, göreve geldiği 1999 yılından beri ilçede evlenenlere ve doğum yapan ailelere tebrik, vefat edenlerin ailelerine ise taziye mesajları ve cenaze otobüsü göndererek mutluluklarını ve acılarını paylaşıyor.

Bugüne kadar Avcılar halkının tüm öneri, istek ve şikayetlerini “Çözüm Masası” kanalıyla anında değerlendiren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, sadece geçtiğimiz yıl içerisinde birime ulaşan 1090 şikayetin 1060’ını çözerek dertlerine derman oldu.

Avcılar’da her yıl kıyılan 3 bine yakın nikahın 150’sini kendisinin kıydığını belirten Başkan Değirmenci, “Halkın mutluluğunu görmek beni çok mutlu ediyor” dedi. Avcılarlı vatandaşların acılı günlerinde de daima yanlarında olduklarını belirten Değirmenci, “Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarının acılarını paylaşmak amacıyla, kendilerine otobüs temin edilmekte, cenaze sahiplerinin mezarlığa gitmelerine yardımcı olunmaktadır” şeklinde konuştu.