BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

ŞAŞIRTAN kundaklama

İstanbul'da iki araç kundaklandı. Olayın gerçekleştiği yer ise ayrıca dikkat çekti.

Abone ol

Gayrettepe'de 2 araç kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Yanan araçlarda meydana gelen patlamalar vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.
     
Kundaklanan araçların Gayrettepe Asayiş Şube müdürlüğünün yakınında olması dikkat çekti.
     
Olay saat 04.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Fikri Öneş Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan park halindeki 34 VV 3392 Tuncay Kartaltepe'ye ait otomobil kimliği belirsiz kişilerce yanıcı madde dökülerek kundaklandı. Alevler yanan aracın önünde bulunan 34 TB 6182 plakalı otomobile de sıçradı. Alev alev yanan iki otomobili gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bir anda alev topuna dönen araçlarda meydana gelen patlamalar vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.
     
İTFAİYE EKİPLERİ YANGIN TÜPÜYLE MÜDAHELE ETTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dar sokaklar nedeniyle sokağa girmekte güçlük çekti. Yol kenarında park etmiş araçlar çekilene kadar itfaiye ekipleri yangın söndürme tüpleriyle araçlara müdahele etti. Bu sırada yanan araçların etrafındaki otomobillerin sahipleri panikleyerek otomobillerini uzaklaştırdı. Kundaklama sonucu iki araç kullanılamaz hale gelirken saldırganlar kaçmayı başardı. Görgü tanıkları sokaktan hızla bir aracın geçtiğini, daha sonra otomobilin bir anda alev aldığını söyledi. Kundaklanan araçların Gayrettepe Asayiş Şube müdürlüğünün yakınında olması dikkat çekti.
     
Polis ekipleri kundakçıları yakalamak için araştırma başlattı.