BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Başkan Polat görevi mi bırakıyor?

Son dönemde sıkıntılı günler geçiren Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın istifanın eşiğine geldiği ağızdan ağıza dolaşıyor...

Abone ol

Adnan Polat başkanlığı bırakma noktasına geldi. Ancak dışarıya karşı birlik beraberlik görüntüsü vermek amacıyla göreve şimdilik devam kararı aldı.

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre görev süresinin sonunda gitmesi şartıyla, Adnan Polat'a karşı olan muhalefet de birlik görüntüsü vermek için onu destekledi.

Borç yükünün altında adeta inleyen bir kulüp devralan Polat'ın, ödemeler konusunda da iyice zora girdiği biliniyor.

Bankalara olan borçlarını sürekli erteleyen kulüp, yıllardır ödenmeyen Ali Sami Yen kirası yüzünden Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne de 4 trilyon borçlu.

Bütün bunların üzerine son yaşanan gelişmelerle morali iyice dibe vuran Polat'ın yakın çevresine, "Mart'ta aday olmayı düşünmediğiniî net şekilde söylediği de ifade ediliyor.

Karşısında çok güçlü bir muhalefet bulacak olan Polat'ın, seçime girip kaybetmek yerine çekilmeyi daha uygun gördüğü konuşuluyor.

Bu arada Polat tarafından verilen locayı iade etme kararı alan eski başkan Özhan Canaydın'ın, yeni yönetimde başkan olmasa da yönetici olarak görev alması bekleniyor.