BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Cem Garipoğlunun çapkınlık videosu

Münevver'in katil zanlısı Cem'in kişisel bilgisayarından çapkınlıkları çıktı. Buna göre Cem'in aşk rehberi bir hayli kabarık!

Abone ol

Cem'in kişisem bilgisayarlarından çapkınlık çıktı! Henüz 17 yaşında olmasına rağmen ülke ülke gezen ve neredeyse her limanda bir sevgili tutan Cem, tüm bunları bir de kameraya kaydetmiş!

Cinayete babasının da karıştığı iddiası, aileye ilişkin soru işaretlerini kat be kat artırdı. Münevver'in günlüğünde yer alan 'Cem'in sırlarını öğrendim' ifadesi kafaları daha da karıştırdı. Peki Türkiye'nin yakından tanıdığı bir ailenin oğlu olan Cem kimdi, nasıl bir hayat sürmüştü? 7 dil konuştuğu, pek çok ülke gezdiği bilinenlerdendi... Dün ortaya çıkan arşivde Cem'in sürdüğü renkli hayatı işaret eden yüzlerce kare var. Çok sayıda farklı kızla pozlar bulunuyor.

Cem adeta 'çapkınım' dercesine öpüşerek pozlar veriyor. Zanlının alkol ve eğlenceye olan bu düşkünlüğü okul hayatını da olumsuz etkilemişti.

ŞİMDİ ALACAĞI CEZAYI BEKLİYOR

17'sinde kan donduran bir vahşete imza atan, yüklü servetin varisi Cem şimdi babası Mehmet Nida Garipoğlu ile birlikte Silivri Cezaevi'nde. Mahkemenin vereceği cezayı bekliyor.

İşte Cem'in çapkınlık videoları;