BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Kavuncu çiçeklerle karşılandı

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, vatandaşın sorunlarını dinlemek için başlattığı pazar, esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Abone ol

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, pazar, esnaf ve ev ziyaretleriyle halkın nabzını tutmaya, onların sorunlarını yerinde gözlemleyip çözmeye devam ediyor. Başkan ve ekibinin dünkü durağı Karadolap Mahallesi’ydi.
Mahalle pazarında halkın sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan İsmail Kavuncu’ya Karadolaplılar, güller ve karanfiller hediye etti. Bir yıl boyunca Karadolap Mahallesi’nde yapılan belediye hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, özellikle tapu sorununun çözülmesine katkılarından dolayı Başkan’a teşekkür etti.

Pazarda hanımların ve esnafın sorunlarını dinleyen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, çocuklara birbirinden renkli oyuncakları hediye etti… Başkan, pazarın ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Karadolap’ta bir yıl içerisinde yaptıkları hizmetleri anlatan İsmail Kavuncu, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, onların isteklerini gerçekleştirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz… Büyükşehir Belediyemizle birlikte Karadolap’taki tapu sorununun çözülmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdik.

İnşallah Eyüp’teki diğer mahallelerimizin tapu problemini de en kısa zamanda çözeceğiz. Karadolap’ta yaptırdığımız spor tesisi, parklar, yollar halkımızın ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerdi… Şimdi onların tepkilerinden memnuniyetlerini anlıyoruz.. Bu çalışmalarımız artarak sürecek… Vatandaşlarımızın yüzleri güldükçe biz mutlu oluruz.. Onları mutlu etmek için çabalamak ve çalışmak da bizim görevimiz…”

ZİYARETİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN