BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yenilenen sağlık ocağı hizmete açıldı

Beykoz’da Sağlık Ocakları’nı yenileme çalışmalarına İncirköy F. Nazif Uzluk Sağlık Ocağı’nın açılışıyla devam edildi.

Abone ol

Sağlık Ocakları’nı Aile Hekimliği’ne uygun şekilde yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürerken tadilatı biten kuruluşlar da bir bir hizmete girmeye başladı. Yenileme inşaatı tamamlanan İncirköy F. Nazif Uzluk Sağlık Ocağı Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları, Beykoz Sağlık Grup Başkanı Dr. Şahin Çınar, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan törenle hizmete açıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Beykoz Sağlık Grup Başkanı Dr. Şahin Çınar, sağlık alanında yürütülen projelerin vatandaşlara sunulan hizmete büyük kalite getireceğini vurgulayarak, F. Nazif Uzluk Sağlık Ocağı’nın yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beykoz dışında önemli bir programa katılmak zorunda olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in katılamadığı programda konuşan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ise çağdaş kentlerin gereği olan yapıları teker teker ilçemize kazandırmanın gururunu ilçe sakinleriyle birlikte yaşadıklarına değinerek, destek olan herkese teşekkür etti.

Emeği geçenlere plaketlerinin takdim edilmesinin ardından Sağlık Ocağı gezilerek mahalle sakinlerine sunulacak hizmetler hakkında bilgi alındı.