BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Çakır'dan 1004 sokağa denetleme

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, kenti, Kavakyolu Beldesine bağlayan ve 1004 sokak olarak bilinen yolda genişletme ve güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Abone ol

Belde ile şehir arasındaki bağlantıyı sağlayan Vasgirt Çayı Köprüsünün de yenilenmesi ile bu güzergah çok prestijli bir görünüme kavuşacak.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ile birlikte bölgede incelemelerde bulundular.İncelemeler sırasında açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, yolun imar planında yol olarak dahi görünmediğini vurgularken, yapılan revizyon ile önce bu alanın imarda yol olarak kayda geçmesini sağladıklarını söyledi.

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle de köprünün çok canlara mal olduğunu hatırlatarak, yapılan çalışmaların ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu vurguladı. Erzincan’ın bir şantiyeye dönüştüğünü, belediyenin şehrin her yerinde aynı anda bir çok işi birlikte yürüttüğünü de ifade eden Karakelle, Başkan Çakır’a teşekkür etti.