BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Başkan bize Kobe'yi alsana

Allen Iverson transferiyle, Beşiktaş'ın ismini dünyaya duyuran Başkan Yıldırım Demirören, birkaç gün içerisinde yeniden ABD'ye uçacak.

Abone ol

Erkekler basketbolda yeniden atağa kalkmayı amaçlayan siyah-beyazlı kulübün başkanı, Deron Williams ile basının karşısında sözleşme imzaladıktan sonra rotasını Kobe Bryant'a çevirecek.

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre, Basketbol Şube Başkanı Şeref Yalçın ile birlikte ABD'deki temaslarını sürdürecek olan Demirören, Türkiye'ye gelme konusunda çekinceleri olan Kobe Bryant ile bire bir görüşerek, dünyaca ünlü yıldızı ikna etmeye çalışacak.

Yönetim kurulu toplantısında bugün hem futbol, hem de basketbol takımı ile ilgili fikir alışverişinde bulunacak olan Yıldırım Demirören'in toplantının ardından vakit geçirmeden de ABD'ye gidebileceği vurgulandı.

Başkan Yıldırım Demirören'in, Kobe Bryant'ı ikna etmesi durumunda ise programını daha da uzatarak ikinci bir imza töreniyle tüm dünyaya bu transferi duyurmayı planladığı belirtildi. Kobe Bryant transferinde sponsorluk görüşmelerinde de büyük aşama kaydeden Beşiktaş Yönetimi, yıldız basketbolcunun takıma katılması durumunda maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynatmayı planlıyor.