BIST 11.009
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.502,49
HABER /  MEDYA

Başdanışman bu kez Zaman yazarını topa tuttu!

Başdanışman Yalşın Akdoğan’dan Zaman yazarına sert sözler: Saçmalama ile sayıklama arasında gidip gelen düşüncelerle dış politika olmaz!

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan Yeni Şafak'taki köşesinde Yasin Doğan adıyla yazdığı köşesinde yine ilginç bir medya polemiğine imza attı. Son günlerde hükümeti eleştiren köşe yazarlarını hedef alan yazılarla dikkat çeken Başdanışman bugün de Zaman gazetesinin liberal kalemlerinden Şahin Alpay

ZAMAN YAZARI AKP VE ERDOĞAN İÇİN İKİYÜZLÜ DEMİŞTİ

Zaman yazarı Şahin Alpay, Erdoğan ve AKP hükümetini ikiyüzlü olmakla suçladığı yazısında “Ne var ki, yalnız Batılı devletlerin değil, (iç politikada demokratik ilke ve değerlere ne denli bağlı olduğu sorgulanan) Türkiye’nin dış politikasının da “ikiyüzlülük ve çifte standartlar”la dolu olduğu çok açık” diye yazmıştı.

SAÇMALAMA İLE SAYIKLAMA ARASINDA GİDİP GELİYOR!

Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’dan ise bu yazıya sert bir yanıt geldi. Başdanışman Akdoğan, Yeni Şafak gazetesinde Yasin Doğan takma adıyla kaleme aldığı yazısında Şahin Alpay için “Geçenlerde Şahin Alpay, Batı’nın değil Türkiye’nin iki yüzlü davrandığını vurgulayan bir yazı kaleme aldı. Kendi ülkesine haksız ithamlarda bulunmayı maharet sanan bu yazar” ifadesini kullanarak şöyle yazdı:

Saçmalama ile sayıklama arasında gidip gelen düşüncelerle dış politika belirlenmeyeceği çok açık. Saçmalama ile sayıklama arasında gidip gelen düşüncelerle dış politika belirlenmeyeceği çok açık. Çünkü ’çıkar’ı ’değer’e tercih eden bir dış politika anlayışının dünyayı nereden nereye getirdiği görülüyor.

Yazının tamamı için