BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.472,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakanla görüşmek istediler ama...

Bir müteahhit tarafından dolandırıldıklarını söyleyen 15 kişilik bir grup, müteahhiti şikayet için Başbakan Erdoğan'a gitti.

Abone ol

İstanbul'da bir müteahhit tarafından dolandırıldıklarını ileri süren bir grup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istedi. Uzun süre bekleyen grup, Başbakan'a ulaşamayınca çareyi eylem yapmakta buldu.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan yaklaşık 15 kişilik grup, burada Başbakan Erdoğan ile görüşme talebinde bulundu.

Burada oturma eylemi yapan grup, daha sonra slogan attı. Başbakan Erdoğan'la görüşemeyeceklerini anlayan grup, daha sonra basın açıklaması yaptı.

Senaryo gibi gerçek

Grup adına açıklama yapan Altun Ay, dolandırıldıklarını ve bu dolandırıcılar tarafından tehdit edildiklerini söyledi. Ay, "180 daireyi 350 kişiye sattılar, bilinmeyenler hariç. Bu bir şaka olmalı. Ben bunun bir gerçek olduğunu düşünemiyorum. Buraya sayın Başbakanımızdan yardım istemek için geldi. Ancak bizi içeriye almıyorlar. Çok zor durumdayız. Bu adamlar hala insanları dolandırmaya devam ediyorlar" diye konuştu.

Açıklamanın ardından uzun süre slogan atan grup, daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.