BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Başbakanın iki müdürü var!

Ali Uzuner’in yerine Mehmet Yüksel atandı. Ama Uzuner ilişik kesmedi. Müdür kim, sorusu henüz yanıtlanamadı..

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Başbakanlık Koruma Müdürlüğün’de kargaşa. Başbakanlık Koruma Müdürlüğü’ne haziran ayı içinde vekaleten ataması yapılan ve yerine geldiği Ali Uzuner’in ilişik kesmesi sonrasında asaleten koruma müdürü olması beklenen Mehmet Yüksel’in durumu hala netlik kazanmadı. Çünkü, eski koruma müdürü Ali Uzuner hala ilişik kesmedi.

Bu durum karşısında bir süredir henüz 1. sınıf emniyet müdürü rütbesini resmi olarak almayan Mehmet Yüksel, asaleten atama süresine kadar müdür yardımcısı gibi hareket edip, beklemeyi tercih etmişti. Ancak bir müdür yardımcısının daha bulunması üzerine bir süredir; rütbeliler arasında kimin yetkili olduğu konusunda bir kargaşa yaşanıyordu.

30 Haziran itibariyle resmen 1. sınıf emniyet müdürü olan Mehmet Yüksel, resmi olarak Başbakanlık koruma şube müdürlüğünü teslim alması gerekiyor. Ancak bunun için yerine geldiği Ali Uzuner’in ilişik kesmesi gerekiyor.

Henüz ilişik kesme haberi gelmediği için Başbakanlık koruma müdürlüğünde bir belirsizlik yaşanıyor. Kimin resmi ve hukuki olarak Başbakanlık koruma müdürü olduğunun kısa bir süre sonra netleşmesi bekleniyor.