BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.407,43
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'dan cemaatçi polis şefine gözdağı!

Cemaatin gözde emniyetçisi Ali Fuat Yılmazer'in "Başbuğ'un tutuklanması talimatını Başbakan verdi" iddiasına Erdoğan'dan çok sert bir yanıt geldi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
TRT
ekranlarında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cemaatin gözde polis şefi Ali Fuat Yılmazer'in İlker Başbuğ iddiasına sert bir yanıt verdi.

Emekliliğini isteyerek görevden ayrılan Yılmazer, Bugün TV'de yaptığı açıklamalarda İlker Başbuğ'un tutuklanması talimatını Başbakan'dan aldıklarını iddia etmiş ve Ergenekon, Balyoz, Odatv, KCK gibi davalarda Başbakan'ın perspektifiyle hareket ettiklerini açıklamıştı. Yılmazer'in iddialarına canlı yayında yanıt veren Başbakan "bunların hepsi A'dan Z'ye yalan" derken Yılmazer için "bunun bedelini ödeyecek" ifadesini kullandı.

AHLAKSIZ SEVİYESİZ BİRİ! BEDELİNİ ÖDEYECEK!

“Bunlar o kadar ahlaksız, o kadar adi ki, o kadar seviyesiz ki, bunlar takiyeyi, yalanı, iftirayı leblebi çekirdek gibi yerler. Yaptıkları iş bu. Hayatları bu. Sen bi defa benimle hayatında kaç kere görüştün. Ya iki kere, ya üç kere görüştün. Ben senin yargı ile münasebetlerini bilen birisiyim. Bu işlede ne kadar tezgahtar olduğunu bilen birisiyim. Tabi bunun bedelini ödeyecek. Kimlerle iltisaklı bunları yaptığı çıktı ortaya, bunlar çıkıyor ortaya. Bu bazı malum operasyonları yapıp da şu anda İstanbul dışına gönderilen bazı savcılar var ya, işte bu savcılarla bunlar kankaydı. Beraber götürdüler bu işleri. Bunların hepsi tabi çıkacak meydana. İstifa etmekle veya emekli olmakla bu işi kurtaramaz."

KENDİLERİ İÇİN SOMUT DELİL YOK AMA TAYYİP ERDOĞAN İÇİN VAR?

Kendileri için somut delilleri yoksa Tayyip Erdoğan için nasıl oluyor. Onlara da mı montaj kaset yayınlayacaklar? Bakın bugün fezleke ile ilgili tartışma istediler. Dert bugün bunu yapıp burdan netice alırlarsa son günlerde değerlendirebilir miyiz? Bizim arkadaşlarımız onlara gereken yanıtı verdiler. Benim dört bakan arkadaşım gerekeni gerektiği zamanda yapar. Daha önce da yaptılar ve görevlerinden ayrıldılar. Muhalefet soruşturma önergesi vermiyor. Biliyorlar ki buradan bekledikleri neticeyi alamayabilirler. Bugünkü olaydan sonra onlar böyle bir atağa geçseler şaşırmam. Yerel seçimlerden sonra olabilir, arkadaşlarımız verebilir.