BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,66
ALTIN 2.400,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakan'a Roman Açılımı sözü

Başbakan Erdoğan'ın Roman Açılımı illerde de karşılık bulmaya başladı. İdris Şahin Çankırı'da "Yukarı Mahalle Açılımı" için söz verdi.

Abone ol

Ercan Şeker
ÇANKIRI

Çankırı AK Parti İl Danışma Kurulu Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde toplandı. AK Parti İl başkanı Av. İdris Şahin, Çankırı’da birilerinin söylediğinin aksine artık tersine göçlerin başladığını, ekonomik olarak Çankırı merkez ve ilçelerinin iş istihdamı açısından canlandığını söyledi.

Bugün Türkiye’ye model olabilecek kuruluşların topraklarımız içerisinde yeşerdiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şahin, gerek yerel yönetimlerin katkısıyla, gerekse iki vekilimizin meclisteki ciddi katkılarıyla Çankırı en kısa süre içerisinde layık olduğu noktalara gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın diye konuştu.

ROMAN AÇILIMI SÖZÜ
Demokratik açılımın bir parçası olarak roman vatandaşlarımıza yapılan açılımının Çankırı’yı da bir şekilde ilgilendirdiğini belirten Şahin, bu noktada yukarı mahallede unutulan kardeşlerimize AK Parti kadroları olarak tekrar kucak açmanın zamanının geldiğini düşündüklerini söyledi. Şahin,”Romanların bizim bir parçamız olduğunu, onların hak ve özgürlüklerine kavuşmaları ve Çankırı’da en güzel şekilde yaşamaları için teşkilat mensupları olarak elimizden geleni yapacağımıza sayın Başbakanımıza söz veriyorum” diye konuştu.