BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.396,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan Yardımcısı Arınç Bolu'da!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bolu Gazelle Resort Otel'de TOBB tarafından düzenlenen 'Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı'na katılmak üzere Bolu'da bulunuyor.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Bolu'da bulunan Gölcük Tabiat Parkı'nı gezdi. TOBB tarafından düzenlenen ''Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı''na katılmak üzere Bolu'da bulunan Arınç çifti, sabah saatlerinde kaldıkları Gazelle Resort Otel 'den ayrılarak Gölcük Tabiat Parkı 'na gitti.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve eşi Nezahat Özçimen'le Gölcük'e gelen Arınç çifti, soğuk hava nedeniyle buz tutan gölün etrafında gezdi. Haftasonu tatili için Bolu'ya gelen turistlerle hatıra fotoğraf çekilen Bülent Arınç ve beraberindekiler daha sonra göl kıyısındaki evde çay molası verdi.

Arınç ve Özçimen çifti daha sonra Gölcük Gölü kenarında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Arınç, göl kenarında çok güzel bir tesis kurulduğunu belirterek, ''Baharda ve yaz aylarında çok daha güzel olur. Güzel bir manzara hakim. Ormanlar karla kaplı, insanlar rahat nefes alabiliyor. Tüm vatandaşlarımıza burayı tavsiye ediyorum'' dedi.

''Gölcük, Bolu civarındaki göllerden yalnızca bir tanesi'' diyen Arınç, ''Bolu da dünya harikası bir şehir. Tüm insanlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir yer. Herkes Gölcük'ü görmeli'' şeklinde konuştu.

BOLU TÜRKİYE'NİN TURİZM MARKASI

Bolu Valisi Özçimen de Gölcük'ün, bütün doğallığıyla korunmuş harika bir yer olduğunu anlattı.

Yurt dışında da benzer yerlerin olduğuna işaret eden Özçimen, ''Kıyaslama yaptığımızda da Gölcük, çok nadide bir yer. Halkımız da burayı biliyor. O yüzden dış turizme de ağırlık verilmeli'' diye konuştu.

Özçimen, Bolu'nun turizm cenneti olabileceğini vurgulayarak, ''Burada insanlar rahatlıkla nefes alabilir. Çok özel bir bölgeye sahibiz gerçekten. 130 kadar göl var bölgemizde, hepsi de yeşil ve maviyle sarmaş dolaş. Spor turizmi açısından da önemli merkezlerimiz var. Türkiye'nin turizm markası olmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.