BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.440,82
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan tüm programlarını iptal etti!

Başbakan Erdoğan, Akçakale'ye düşen bombanın ardından programını iptal etti

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı yemeğe katılmayacağı bildirildi. Erdoğan'ın üçlü zirve için Dışişleri Bakanı Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'i resmi konuta çağırdığı belirtildi.

Akçakale'ye düşen bombanın ardından Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki programı iptal etti. Erdoğan'ın finans temsilcilerini kabulü sırasında olayı öğrendiği ve programlarını iptal ederek, Davutoğlu ve Özel'i Resmi Konut'a çağırdı belirtildi.

2.20121003203305.jpg
TOPLANTI BAŞLADI

Başbakan Rece Tayyip Erdoğan başkanlığında, Akçakale'ye top mermisi düşmesi olayıyla ilgili geniş katılımlı değerlendirme toplantısı başladı. Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki toplantıya, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet

Özel ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar katılıyor. Akçakale'de 5 vatandaşın hayatını kaybettiği olayın ardından danışmanları ve bürokratlarıyla toplantı yapan Başbakan Erdoğan, yetkililerden de bilgi almıştı.