BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.432,94
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Erdoğan'ın en acı günü!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan (88), bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Tenzile Erdoğan, geçen hafta safra kesesi ameliyatı olmuştu.

Tenzile Erdoğan'ın cenazesi yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

ERDOĞAN'I MEST EDEN TENZİLE ANNE PANKARTI... TIKLAYIN

GECE FENALAŞMIŞ                                                               

Yaşasın! Erdoğan'ın annesi öldü
Başbakan Erdoğan'ın en acı gününde yazılanlara inanamayacaksınız... Ayrıntılar için TIKLAYIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir hafta önce safra kesesi ameliyatı olan annesi Tenzile Erdoğan'ın durumunun ağırlaşması üzerine sabah saatlerinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Kısıklı'daki evinden Koşuyolu'ndaki özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne geldi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği hastaneden gelen açıklamaya göre, Tenzile Erdoğan ani gelişen dolaşım bozukluğu nedeniyle hayatını kaybetti.

ERDOĞAN DUA İSTEMİŞTİ

 Başbakan Erdoğan, Güney Afrika ziyaretine çıkmadan önce safra kesesi ameliyatı olan annesini ziyaret etmiş, "Annem iyi ama dua edin. Daha iyi. Daha iyi olmasa yola çıkmazdım. Birkaç güne hastaneden çıkacak. Dua edin" demişti.

ERDOĞAN VE ANNESİ OBJEKTİFLERE BÖYLE POZ VERMİŞTİ... TIKLAYIN

İstanbul Medipol Hastanesi'nden en son Tenzile Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

Taziye mesajları yağıyor
Başbakan Erdoğan'ın acı kaybına siyasi çevrelerden de taziye mesajları gelmeye başladı...
Ayrıntılar için TIKLAYIN

 - Kılıçdaroğlu'ndan taziye telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesi Tenzile Erdoğan'ın ölümü üzerine Başbakan Erdoğan'ı arayıp taziyede bulundu.
Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!...

-Kadim dostu yalnız bırakmadı
Abdullah Gül'den Erdoğan'a yarın için söz...
Ayrıntılar için TIKLAYIN

"Tenzile Erdoğan Hanımefendi, 30 Eylül 2011 tarihinde karın ağrısı ve yüksek ateş şikâyetleriyle hastanemize müracaat etmiştir. 1 Ekim 2011 günü safra kesesinin alınması operasyonu gerçekleştirilmiştir. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan hastamızın takibi devam etmektedir."

PROGRAMINI İPTAL ETTİ                                             

Erdoğan, annesinin vefat haberini almasının ardından yarınki Bursa programını iptal etti. 

Erdoğan, pazar günü Hatay'daki mülteci kampına yapacağı ziyareti de erteledi. 

"ANNEM AYAĞININ ALTINI ÖPTÜRMEZ"

Başbakan Tayyip Erdoğan Anneler Günü'nde, annesinin elini öpmüş ve bir demet çiçek sunarak, "Cennet annelerin ayakları altında, babaların ayakları altında değil. Bu bakımdan annelerin ayaklarının altı öpülesidir. Gerçi benim annem ayağının altını bana pek öptürmüyor ama bazen zorluyorum. Böyle de bir durumumuz var" demişti.

ABİSİ 2006'DA VEFAT ETMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabeyi Hasan Erdoğan da İstanbul'da kanser tedavisi görürken 26 Haziran 2006'da vefat etmişti. 

BÜTÜN AİLE HASTANEDE

Tenzile Erdoğan'ın vefat haberi üzerine hastaneye Erdoğan ailesinin diğer fertleri ve yakınları gelmeye başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, TDİ Genel Müdürü Burhan Külünk, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, iş adamı Ali Ağaoğlu da hastaneye gelerek, Başbakan Erdoğan'a taziyelerini sundu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Hastane çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Birçok televizyon kanalının canlı yayın yaptığı hastane önünde basın mensuplarının bekleyişi de sürüyor.

CENAZE ERDOĞAN'IN KONUTUNA GETİRİLDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (88) cenazesi, Erdoğan ailesinin ikamet ettiği Kısıklı'daki konuta getirildi.

Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesini taşıyan cenaze arabası da makam aracının ardından hastaneden hareket etti. Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine yakınları da taziye ziyareti için gelmeye başladı. Evin çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı.

KARDEŞİYLE NAMAZ KILDI

Erdoğan, cuma namazını kılmak için kardeşi Mustafa Erdoğan ile birlikte Üsküdar'daki Marmara İlahiyat Vakfı Camisi'ne geldi. Erdoğan, cuma namazını da kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile makam aracında bir süre görüştü.

ERDOĞAN KARACAAHMET'TE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan'ın yarın son yolculuğuna uğurlanacağı Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

TENZİLE ERDOĞAN KİMDİR?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.
İstanbul'da bu sabah 09.15'te Hakkın rahmetine kavuşan Tenzile Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde dünyaya gelmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Erdoğan ve Vesile İlgen'in annesi olan Tenzile Erdoğan, 88 yaşındaydı ve 1955 yılından bu yana İstanbul'da yaşıyordu. Tenzile Erdoğan'ın gemi kaptanı olan eşi Ahmet Erdoğan ise 8 Aralık 1988'de vefat etmişti.

ANNELER GÜNÜNDE ANNESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ...İZLEYİN